Martin Úradníček

Vzdělání:

  • Hotelová škola Světlá
    Velké Meziříčí, obor Hotelnictví a turismus
  • Hotelová škola Lycée Joseph Stock
    Guebwiller, Francie , Alsasko, studium v roce 2000
  • Hotel Restaurant Panorama
    Hohrodberg, Francie – Alsasko, stáž v roce 2000
  • Patisserie Gilg
    Vallée de Munser, Francie, cukrářská stáž v roce 2006

Absolvované kurzy:

  • studená kuchyně
  • cukrářský kurz
  • sommeliérský kurz

Pracovní zkušenosti:

  • 2007-2011 Hotel Restaurant Panorama – Alsasko, Francie
  • Second de cuisine – Zástupce šéfkuchaře
    Chef de patisserie – Šéfcukrář restauračního provozu
  • 2006 Hotel U prince- Praha, Staroměstské náměstí
  • 2005 Hotel Kilina Village – Korsika, Francie
  • Chef de partie poisson – šéf úseku ryb

Restaurace ve kterých jsem dále působil:

  • La Scéne a Barock - Praha
  • Elán bar – Špindlerův Mlýn


..............................
Martin Úradníček

2012 © PRAGAST - praktická gastronomie